Mastermind training

Wil je je levenskwaliteit verbeteren met een positieve mindset? Tijdens onze Mastermind Training leer je bepalen wat je nu echt wilt! We gaan samen in kleine groepjes aan de slag om het beste in je naar boven te halen!

Wat is een Mastermind training?

Wil je verandering in je leven, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen? Dan is een Mastermind Training ideaal voor jou!

Tijdens de Mastermind Training leer je hoe je met een positieve mindset je levenskwaliteit kunt verbeteren. Kortom: Je leert bepalen wat je nu echt wilt!

Slim-Concept-Mastermind-Training-Lier
Slim-Concept-Mastermind-Training-Lier-2

Hoe gaan we te werk?

Mastermind is gebaseerd op het boek ‘Je wordt wat je denkt’ van Inge Rock. Gedurende 8 weken gaan we samen interactief aan de slag om het beste in je naar boven te halen! De training is bedoeld voor kleine groepen tot 8 personen die er 100% voor gaan!

Tijdens de training komt ieder hoofdstuk van het boek aan bod met de nodige theoretische uitleg. De oefeningen uit het boek worden thuis gemaakt en – indien jij dat wenst – besproken tijdens de training. Geen rollenspellen dus!

Waar en wanneer start de volgende Mastermind training?

De volgende Mastermind reeks start:

  • op 6 februari 2020 om 19.30 uur

Onze Mastermind trainingen duren in totaal 8 sessies van 1,5 à 2 uur.

De sessies vinden plaats bij Slim Concept, Kanaalstraat 10 bus 1 in Lier.

Prijs voor 8 sessies: € 150 incl. BTW.

Slim-Concept-Mastermind-Training-Lier-3

Waar wacht je nog op?

Je hebt er zin in. Ik voel het. Twijfel niet en gun jezelf deze kans! Meld je aan via 0476 54 51 73via e-mail of klik op onderstaande knop:

Reviews van klanten

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bel 0476 54 51 73 of klik hier: