Over ons

Over Myriam

Hallo daar! Welkom.

Leuk dat je even een kijkje komt nemen op de website van Slim Concept!

Mijn naam is Myriam Lens. Ik hou van lekker eten (wie niet?), een gezonde levensstijl en een positieve en bruisende kijk op het leven.

Ik heb het gevoel dat jij hier niet toevallig bent. Jij en ik, wij willen namelijk dezelfde dingen: een slank, gezond en gelukkig leven (en eeuwig jong zijn, maar er zijn grenzen).

Als gegradueerd verpleegkundige en ervaren afslankcoach merk ik voortdurend dat zo’n leven niet evident is. Veel mensen kampen immers met overgewicht, (mentale) ziekten, ouderdom, complexen en allerlei andere problemen.

Sommige zaken heb je natuurlijk niet in de hand, maar weet je wat? Héél véél wél. Meer dan je denkt. En de zaken waar je geen vat op hebt, kan je wel anders leren opvatten!

Soms is het enige wat je nodig hebt om je weer op de goede weg te helpen een beetje advies, wat nuttige tips, wat coaching of een hart onder de riem.

Daarom ben ik hier.

En daarom is Slim Concept in het leven geroepen.

MarieFleur Make-over - Mieke zomerslank dankzij PowerSlim - door Slim Concept

Mijn missie? Jouw geluk!

Mijn missie is om jou bewust te maken van je eigen kracht en mogelijkheden. Ik wil je tonen dat het écht mogelijk is om zelf je fysieke én mentale gezondheid te verbeteren.

Een gezonde geest in een gezond lichaam! Daar gaan we samen voor!

Via persoonlijke coaching creëren we samen de ‘Happy Healthy Lifestyle’ die bij jou past. Samen met jou kijk ik waar er ruimte is voor verandering in je leven.

In mijn praktijk zie ik mensen die hun levensstijl voor 20% aanpassen, terwijl anderen dat voor 80% doen. Geen probleem: als je het maximale uit jezelf haalt, dan boek je enorme gezondheidsvoordelen.

Om mensen zo snel mogelijk naar een slank, gezond en duurzaam leven te coachen werk ik met 3 fantastische hulpmiddelen:

Dankzij i-Lipo en LipoFREEZE verbeter je je figuur meteen. Dat werkt erg motiverend. Tijdens de afslankkuren coach ik je naar een duurzame en gezonde levensstijl!

Samen voor een Happy Healthy Lifestyle!

Vragen of interesse?

Wil jij een slank, gezond en gelukkig leven? Heb je vragen of suggesties? Neem contact op via 0476 54 51 73 of via myriamlens@outlook.com! Of klik hieronder!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bel 0476 54 51 73 of klik hier: