Ellemieke en Pascale Naessens op de Boekenbeurs

Vorige week woensdag was de laatste dag van de Boekenbeurs. Op de valreep trok ik naar Antwerpen voor wat nieuw leesvoer. Tijdens mijn zoektocht naar leuke kookboeken ontmoette ik twee inspirerende foodies: Ellemieke en Pascale Naessens! Topdagje!

AANGENAME KENNISMAKING MET ELLEMIEKE

Ik kocht netjes ticketjes en begon de Antwerpse Expo te verkennen. In Hal 1 trok een charismatische spreekster mijn aandacht: Ellemieke. Ik (her)kende haar niet meteen,  maar ze gaf een leuk interview over gezonde voeding en recepten. Dat vond ik uiteraard interessant!

Voor ik het wist zat ik een half uurtje geboeid naar haar te luisteren! Ellemieke eet volgens de 80/20-regel om in balans te blijven: 80% gezonde voeding en 20% minder gezonde dingen (waar je ten volle van geniet)!

Ellemieke op de Boekenbeurs

Na haar leuke lezing nam ik even de tijd om haar boeken in te kijken. Ik liet er ook ééntje door haar signeren tijdens een vlotte babbel.

Ik ben erg blij dat ik Ellemieke heb leren kennen op de Boekenbeurs. Ze schrijft erg vlot en haar lekkere recepten zijn om te watertanden!

In haar boek staat ook een detoxweek: per dag en per eetmoment stelt ze een gezonde snack, shake of maaltijd voor. Erg leuk!

Bedankt voor dit nuttige kookboek, Ellemieke. Ik ga het zeker uittesten!

Ellemieke en Myriam Lens op de Boekenbeurs

IN DE RIJ VOOR PASCALE NAESSENS

Ook Pascale Naessens kwam die dag signeren (dat wist ik stiekem wél).

Pascale is voor mij een begrip, en blijkbaar voor anderen ook: om 15.00 uur stond er al een aardige rij aan te schuiven voor haar signeersessie. Dat hield mij niet tegen om mee aan te schuiven. Ik heb alle kookboeken van Pascale, dus ik had het er zeker voor over om haar eens te ontmoeten!

Pascale schenkt niet alleen veel aandacht aan haar gerechten zelf, maar geeft er ook de nodige gezondheidstips bij en onderbouwde toelichtingen. Haar keuken is puur, eenvoudig, lekker, gezond en pretentieloos. Zo heb ik het graag!

Haar manier van koken toont aan dat genieten en gezondheid perfect samen kunnen gaan, dat je op een leuke manier kunt werken aan je geluk en levenskwaliteit. Ik raad al mijn klanten dan ook steeds aan om minstens één van haar receptjes uit te proberen!

Pascale Naessens op de Boekenbeurs

Toen ik eindelijk voor Pascale stond, was ik zo opgewonden als een klein kind dat bij Sinterklaas op bezoek mag. Trots gaf ik haar mijn nieuwe boek. Pascale signeerde het en nam – tot mijn verbazing – ook nog de tijd om een praatje te maken. Erg fijn!

Daarna gingen we ook nog samen op de foto: mijn dag kon niet meer stuk! Ik was al fan van het eerste uur, maar nu zeker! Na mijn inspirerend bezoekje aan de Boekenbeurs ging ik boordevol energie naar huis.

Ik kan niet wachten om mijn nieuwe gesigneerde kookboeken uit te proberen!

Buit van de Boekenbeurs

ZIN OM DIT VERHAAL TE DELEN?

Wat vond je van mijn bezoekje aan de Boekenbeurs? Kende jij Ellemieke al? Ben jij ook zo’n fan van Pascale Naessens? Deel je mening hieronder in een reactie!

Vond je deze blogpost leuk? Deel hem op sociale media!

Geen reactie's

Geef een reactie