Proficiat Eddy: 30 kg lichter en gezonder dankzij PowerSlim!

Ik heb de fijnste job ter wereld. Als afslankcoach begeleid ik mensen naar een slanker, gezonder en gelukkiger leven. Samen met mij ontdekken ze hun eigen kracht en boeken ze successen die hun leven veranderen.

Zo viel Eddy bijvoorbeeld maar liefst 30 kg af op een half jaar tijd dankzij de PowerSlim-producten van Slim Concept!

Een topprestatie! En héél wat maatjes minder! Daarom nodigde ik Eddy uit om zijn verhaal te delen tijdens een fijne restyling inclusief fotoshoot in z’n favoriete winkel: Suetens Herenkleding in Lier. Het resultaat? Voortaan strak in het pak door het leven!

Benieuwd naar de ervaringen van Eddy? Lees dan snel verder!

Het succesverhaal van Eddy

Eerst en vooral, Eddy, hoe ben je bij Slim Concept terecht gekomen?

Eddy: Mijn vrouwtje Gaby liep Slim Concept coach Myriam toevallig tegen het lijf en zo zijn ze aan de praat geraakt. Je weet hoe dat gaat bij vrouwen he. Toen ze thuiskwam en ze me vertelde over haar ontmoeting wist ik al meteen wat me te wachten stond! (lacht)

Wat was je voornaamste motivatie of drijfveer om het dieet te starten?

Eddy: Ik ging met een stok toen ik aan het dieet begon! Niet te geloven. Ik was kortademig, mijn bloedwaarden waren allesbehalve en mijn bloeddruk was te hoog.

Ik kon ook de veters van mijn schoenen niet meer knopen, geen trappen meer doen, en in en uit de auto “kruipen” was steeds een marteling. Dus ja, het was hoog tijd om er iets aan te doen!

Hoe verliep je dieet bij Slim Concept?

Eddy: Ik was snel gefocust op mijn doel en ben er werkelijk voor gegaan.

Met de hulp van Myriam, die ik ondertussen al plagend “mijn gendarme” noem, en mijn vrouwtje – die de lekkere maaltijden kookt – is het me gelukt. Ik ben 30 kg gewicht kwijtgespeeld op een periode van 6 maanden.

Wat waren de moeilijke momenten of valkuilen?

Eddy: Ik ben een echte levensgenieter en Bourgondiër. We gaan doorgaans elke week uit eten. Dat was een ferme uitdaging.

In het begin probeerde ik restaurants te mijden, maar na een tijdje lukte het me toch om op restaurant te gaan zonder te ‘zondigen’. Alcohol werd dan “Chateau de la Pompe“. (lacht)

Dat gezegd zijnde ben ik een echte snoeper. Het dessert skippen is nog steeds moeilijk voor mij.

Wat vond je van het dieet? De smaken, de producten, de begeleiding?

Eddy: Voor mij voelde het niet aan als een dieet. Er is zeker genoeg variatie!

Natuurlijk heb ik mijn favorieten, zoals de muesli en de amandelkoeken, … en de begeleiding van Myriam. (lacht) Nee, nee, nu even serieus. Ik heb nooit honger gehad, en de smaken zitten goed. En zonder begeleiding was het me niet gelukt.

Er zijn natuurlijk altijd smaken die je minder goed liggen, zoals de smoothies. Die zijn niet mijn ding, maar ik klaag niet hoor!

Ik heb nu mijn streefgewicht bereikt, maar ik sta erop om regelmatig op controle te gaan. Ik ken mezelf. (grijnst)

Hoe voel je je nu?

Eddy: Mijn dokter kon het eerst niet geloven… Mijn bloedwaarden zijn super. Mijn stok heb ik ook niet meer nodig, en ik stap gezwind in en uit mijn wagen. Ik doe terug schoenen aan met veters. Ook dat probleem is van de baan.

Ik voel me dan ook echt als herboren, en heb ook veel meer energie. Ik stemde dan ook graag in om mee te doen aan deze fotoshoot. Om mijn nieuwe maat te vieren heb ik me ook gewoon meteen een nieuw pak gekocht! (lacht)

Meestal koopt mijn vrouwtje al mijn kleren, maar deze keer kwam ik met plezier naar mijn favoriete winkel in Lier: Suetens Herenkleding.

Bedankt Eddy voor dit fijne gesprek en je medewerking als ‘topmodel’. Drie dikke smakkerds, proficiat!

Wil jij ook slanker zijn?

Heeft dit succesverhaal je geïnspireerd en wil je ook een slanker, gezonder en gelukkiger leven? Neem contact op via 0476 54 51 73 of via myriamlens@outlook.com! Of klik hieronder! Wie weet deel jij binnenkort je eigen succesverhaal op deze blog!

Geen reactie's

Geef een reactie