Proficiat Judith: 30 kg lichter en lenteslank dankzij PowerSlim!

Ik heb de fijnste job ter wereld. Als afslankcoach begeleid ik mensen naar een slanker, gezonder en gelukkiger leven. Samen met mij ontdekken ze hun eigen kracht en boeken ze successen die hun leven veranderen.

Zo viel Judith bijvoorbeeld maar liefst 30 kg af dankzij de PowerSlim-producten van Slim Concept!

Een topprestatie! Daarom nodigde ik Judith uit om haar verhaal te delen tijdens een fijne fotoshoot. Normaal komen mensen bij mij op de koffie om te vieren, maar Judith heeft een heuse koffiebranderij in Lier! Daarom draaiden we de rollen voor een keertje om.

Benieuwd naar de ervaringen van Judith? Lees dan snel verder!

Het succesverhaal van Judith

Kun je jezelf even kort voorstellen, Judith?

Graag! Mijn naam is Judith Van Ouytsel, trotse moeder van Yunus, en ik baat koffiebranderij Van Ouytsel in Lier uit.

Een koffiebranderij! Dat hoor je ook niet alle dagen. Hoe ben je in deze branche terechtgekomen?

Wel, de zaak is eigenlijk al jaren in de familie. Frans Van Ouytsel opende in 1826 een kruidenier op de Grote Markt van Lier, en in 1876 nam zijn zoon Ernest de zaak over. Hij begon er ook koffie te branden.

Na WOI werd het huis heropgebouwd door Ernests zonen Jos en Louis, en in 1966 werd de koffiebranderij in de Rechtestraat 29 in Lier gevestigd door Ludo Van Ouytsel, de jongste zoon van Jos, en zijn vrouw Anne.

In 1973 werd de zaak uitgebreid met Van Ouytsels Koffiehoekje en in 1996 nam ik de zaak over van m’n ouders. Ondertussen is onze koffie erkend als streekproduct voor Lier, naast het Liers Vlaaike.

Daar mag je terecht trots op zijn, Judith! Bedankt dat ik op de koffie mag komen voor een leuke babbel over je PowerSlim avontuur. Je bent inmiddels 30 kg afgevallen. Wat was je motivatie om af te slanken?

Het was een beetje nu of nooit voor mij. Ik speelde al een tijdje met het idee om het te proberen omdat ik me fysiek minder fit voelde. Ik voelde me ook vlug moe en futloos. Als ik er nu niet aan begonnen was, dan was het er denk ik nooit meer van gekomen.

Hoe ben je bij Slim Concept terechtgekomen?

Ik zag een blog van Slim Concept waarin een dame 30 kg was afgevallen. Ik kende haar persoonlijk en haar verhaal inspireerde me om zelf de eerste stap te zetten naar een slanker leven.

Judith voor PowerSlim

Hoe voelde je je voor je naar Slim Concept kwam?

Ongelukkig, en vooral ook heel onzeker. Naar de buitenwereld kom ik vaak erg zeker over, maar niets was minder waar voor ik naar Slim Concept kwam.

Hoe stond je tegenover het PowerSlim-dieet?

Het grote verschil voor mij ten opzichte van 30 jaar geleden is dat dit proteïnedieet niet alleen meer uit shakes bestaat. Dat sprak me veel meer aan.

Hoe verliep je dieet bij Slim Concept?

Mijn dieet is eigenlijk echt heel vlot verlopen. Ik vond de richtlijnen ook duidelijk. Je weet heel goed wat je mag eten en wat je vooral niet mag eten. Pas na 7 maanden ben ik in de verleiding gekomen om terug een stukje chocolade te eten.

Wat vond je van de smaken van de PowerSlim-producten?

De muesli en de broodjes vond ik echt lekker, en de zoete tussendoortjes waren voor mij een goed alternatief.

Ik heb het daarentegen niet zo met shakes en was vooral blij dat deze geen verplicht onderdeel van het dieet waren. Als je ze niet wilt eten, hoeft het niet.

Ook het feit dat de lunch en het diner uit groenten in combinatie met vis of vlees mochten bestaan vond ik top.

Hoe was de begeleiding?

Een coach was voor mij echt een stok achter de deur. De tussentijdse evaluaties zijn niet alleen leuke babbels, je coach houdt je ook gefocust. Zo blijf je gemotiveerd.

Zijn er voor jou veel moeilijke momenten geweest om het dieet vol te houden?

Ik heb het zeker weleens enkele dagen moeilijk gehad, maar dat is in mijn geval dan vooral te wijten aan hormonale schommelingen denk ik. Die maken het soms net dat tikkeltje lastiger.

Was het PowerSlim-dieet te combineren met je huisgenoten?

Ja hoor, zeker. Terwijl mijn huisgenoten spaghetti eten, eet ik bijvoorbeeld het vervangproduct van PowerSlim. Penne, fusilli, spaghetti…

Handig! 30 kg slanker. Wat een prestatie! Hoe voel je je nu?

Ik heb echt pakken energie en voel me veel beter in m’n vel. (glimlacht) Ik heb nu ook terug meer zelfvertrouwen en ben klaar voor de lente. Laat de zon maar komen! (lacht)

Da’s gesproken, Judith! Nogmaals proficiat met je fantastische prestatie en bedankt voor dit fijne gesprek!

Wil jij ook slanker zijn?

Heeft het verhaal van Judith je geïnspireerd en wil je ook een slanker, gezonder en gelukkiger leven? Neem contact op via 0476 54 51 73 of via myriamlens@outlook.com! Of klik hieronder! Wie weet deel jij binnenkort je eigen succesverhaal op deze blog!

Geen reactie's

Geef een reactie