Hilde viel 17 kg af met PowerSlim. Tijd voor een leuke MarieFleur make-over!

Ik heb de fijnste job ter wereld. Als afslankcoach begeleid ik mensen naar een slanker, gezonder en gelukkiger leven. Samen met mij ontdekken ze hun eigen kracht en boeken ze successen die hun leven veranderen.

Neem nu Hilde, bijvoorbeeld. Dankzij de PowerSlim-producten en coaching van Slim Concept maakte zij komaf met 17 koppige kilo’s!

Een topprestatie! Ik vond dan ook dat Hilde een leuke make-over verdiende. En wie kon die restyling beter doen dan de vriendelijke mensen van MarieFleur in Lier? (Een dikke merci!)

Onder deskundige begeleiding paste Hilde een aantal leuke outfits die haar nieuwe figuur flatteerden. En stralen deed ze met een aantal maatjes minder! Benieuwd naar de ervaringen en outfits van Hilde? Lees dan snel verder!

Het succesverhaal van Hilde

Kun je jezelf even kort voorstellen, Hilde?

Zeker! Ik ben Hilde Docx, gelukkig getrouwd en fiere moeder van 1 dochter. Ik woon in Lier en ben directiesecretaresse van beroep.

Hoe ben je bij Slim Concept terechtgekomen?

Ik heb Slim Concept eigenlijk leren kennen via een vriendin van mij. Ik hoorde goede dingen, dus ik besloot om zelf ook de stap te wagen.

Wat was je motivatie om af te slanken?

Dat irritante cijfer op de weegschaal… (lacht) En ook het gevoel dat ik had in m’n kleding. Niet fijn.


Hoe voelde je je voor je naar Slim Concept kwam?

Heel eerlijk? Heel ongelukkig. Radeloos eigenlijk. Ik wou die negatieve emoties ombuigen in iets positiefs. Ik was er echt aan toe.

Hoe stond je tegenover het PowerSlim-dieet?

Tgoh ja, ik had al zoveel geprobeerd zonder succes, dus ik stond eerst best wel sceptisch tegenover het hele PowerSlim-gebeuren.

Maar na meer uitleg van een vriendin van mij was ik overtuigd. Ik vond het zeker het proberen waard.

PowerSlim begint misschien wel als een afslankkuur, maar in feite is het een opstap naar een slanker en gezonder leven.

Hoe was de begeleiding?

Ja super! Heel informatief en leerrijk. Het helpt om te weten waarom je bepaalde dingen wel en niet mag eten en wat voor een effect dat heeft. Verder heel ondersteunend ook. Zo’n hart onder de riem is bijzonder fijn.

Wat vond je van de smaken van het PowerSlim dieet? Koos je voor de hartige of eerder voor de vloeibare producten?

Best goed hoor, zeker vanwege het grote aanbod en de diversiteit. Ik heb beide soorten producten geprobeerd, maar ik heb zelf toch een voorkeur voor de hartige.

Was het PowerSlim-dieet te combineren met je huisgenoten?

Ja, zeker en vast! Ik heb heel veel steun gekregen van m’n man en dochter. Het stimuleerde hen zelfs om een beetje mee te doen. (glimlacht)

Hoe is je traject verder verlopen? Wat waren of zijn de moeilijke momenten?

Wel, eigenlijk is het voor mij persoonlijk allemaal een stuk makkelijker gegaan dan verwacht, vooral ook omdat de weegschaal elke week een positief resultaat toonde. Dat is natuurlijk een extra stimulans.

De moeilijke momenten? Dat zijn voor mij de “kleine goestingetjes” die je soms zo kan hebben.

Hoeveel ben je inmiddels al afgevallen?

Op dit moment ongeveer 17 kg denk ik. (Glimlacht)

Wow! Hoe voel je je nu?

Ik voel me gewoon GOED. En daar vloeit natuurlijk heel wat uit voort. Ik heb meer zelfvertrouwen. Mijn zelfbeeld is beter. Zelfs mijn houding naar anderen toe is veranderd in positieve zin.

Ik kan PowerSlim echt aanraden voor iedereen die kampt met zijn of haar gewicht. Gewoon doen!

Bedankt Hilde, da’s heel fijn om te horen, zo’n afsluiter. Nog heel veel succes met het verdere verloop van je afslankkuur. Gewoon volop stralen deze zomer!

Wil jij ook slanker zijn?

Heeft het verhaal van Hilde je geïnspireerd en wil je ook een slanker, gezonder en gelukkiger leven? Neem contact op via 0476 54 51 73 of via myriamlens@outlook.com! Of klik hieronder! Wie weet deel jij binnenkort je eigen succesverhaal op deze blog!

1 Reactie
  • chris van loock
    Geplaatst op 19:19h, 22 juli Beantwoorden

    ze lijkt wel 10 jaar jonger! en ik heb het geluk om haar tot mijn vrienden te mogen rekenen! een superdikke proficiat Hilde! xxx

Geef een reactie