MarieFleur Make-over - Mieke zomerslank dankzij PowerSlim - door Slim Concept

Mieke viel 25 kg af met PowerSlim en kreeg een leuke make-over!

Ik heb de fijnste job ter wereld. Als afslankcoach begeleid ik mensen naar een slanker, gezonder en gelukkiger leven. Samen met mij ontdekken ze hun eigen kracht en boeken ze successen die hun leven veranderen.

Zo viel Mieke bijvoorbeeld maar liefst 25 kg af dankzij de PowerSlim-producten en life coaching van Slim Concept!

Ongelooflijk! Ik vond dan ook dat Mieke een leuke make-over verdiende bij MarieFleur in Lier! Ik zou de mensen van MarieFleur bij deze ook willen bedanken voor hun bijdrage aan dit mooie moment voor Mieke en de leuke restyling (door Ines).

Benieuwd naar de ervaringen en nieuwe outfits van Mieke? Lees dan snel verder!

Het succesverhaal van Mieke

Kun je jezelf even kort voorstellen, Mieke?

Graag! Ik ben Mieke Nuyens. Ik woon met mijn man in Lier en heb 2 toffe kinderen, Frank en Liesbeth.

Hoe ben je bij Slim Concept terechtgekomen?

Ik kende Myriam eigenlijk al langere tijd. Ik volgde in eerste instantie ook personal coaching bij haar en dat heeft me aangezet om anders te beginnen denken. Na een aangenaam gesprek met haar heb ik mezelf ervan overtuigd dat er iets moest veranderen.

Wat was je motivatie om af te slanken?

Me beter in m’n vel voelen… De laatste jaren waren er stiekem wel wat kilootjes bijgekomen, en daar voelde ik me hoe langer hoe slechter bij.

Mieke voor PowerSlim

Hoe voelde je je voor je naar Slim Concept kwam?

Ongelukkig, en vooral ook heel onzeker. Naar de buitenwereld kom ik vaak erg zeker over, maar niets was minder waar voor ik naar Slim Concept kwam.

Hoe stond je tegenover het PowerSlim-dieet?

Vanaf het begin stond ik zeer positief tegenover het PowerSlim-dieet. Bovendien had ik het volste vertrouwen in mijn coach, die voor de volle 100% geloofde dat ik het kon. En nu ik 25 kilo ben afgevallen zou je kunnen zeggen dat ze gelijk had. (lacht)

Wauw, 25 kg, proficiat Mieke! Hoe was de begeleiding?

De begeleiding die ik kreeg om te komen waar ik nu sta was fantastisch. Het is ongelooflijk wat een beetje steun doet, zowel voor je mentale als fysieke gezondheid.

Sommige mensen hebben slechts een klein duwtje in de rug nodig om op eigen houtje heel hun leven in positieve zin te veranderen.

Wat vond je van de smaken van het PowerSlim dieet?

De biscuits en koeken kregen bij mij toch wel zwaar de voorkeur. (lacht) Alhoewel de koffie en cappuccino toch ook wel smaakt. (glimlacht) Dat zijn dingen waar ik in het dagelijks leven vaak wel zin in heb.

Hoe is je traject verder verlopen?

Eens je je eetgewoonten hebt aangepast, is het een kwestie van doorzetten en volhouden. Zo heb ik uiteindelijk – met een flinke dosis doorzettingsvermogen en karakter – voor mezelf een mooie resultaat behaald. Ik had nooit durven dromen dat ik 25 kg zou afvallen met PowerSlim.

Hoe voel je je nu?

Op dit ogenblik voel ik me super, ik heb terug een positief zelfbeeld. Het is gewoon fantastisch om terug zelfvertrouwen te hebben. Het is ook heel leuk om te horen van je gezin en je omgeving dat je er best wel goed uitziet en bent veranderd.

Bedankt Mieke. Goed bezig! Proficiat met je mooie prestatie en nog heel veel succes met het verdere verloop van je afslankkuur!

Wil jij ook slanker zijn?

Heeft het verhaal van Mieke je geïnspireerd en wil je ook een slanker, gezonder en gelukkiger leven? Neem contact op via 0476 54 51 73 of via myriamlens@outlook.com! Of klik hieronder! Wie weet deel jij binnenkort je eigen succesverhaal op deze blog!

1 Reactie
  • Nancy De Backer
    Geplaatst op 18:49h, 23 juni Beantwoorden

    Wow wat een verschil. Mieke je straalt, knappe prestatie van je met de hulp van deze professional. Love you guys ❤️

Geef een reactie