Slim Concept succesverhaal - PowerSlim - Stefanie 18

Proficiat Stefanie: zomerslank dankzij PowerSlim!

Ik heb de fijnste job ter wereld. Als afslankcoach begeleid ik mensen naar een slanker, gezonder en gelukkiger leven. Samen met mij ontdekken ze hun eigen kracht en boeken ze successen die hun leven veranderen.

Ik krijg veel nieuwe gezichten over de vloer, en er zullen er nog veel volgen als het van mij afhangt! Neem nu Stefanie, bijvoorbeeld. Dankzij de PowerSlim-producten en coaching van Slim Concept maakte zij komaf met 7 koppige kilo’s!

Een topprestatie! Daarom nodigde ik Stefanie uit voor een leuke babbel, een zomerse wandeling en een fijne fotoshoot. Benieuwd naar de ervaringen van Stefanie? Lees dan snel verder!

Het succesverhaal van Stefanie

Kun je jezelf even kort voorstellen, Stefanie?

Zeker! Ik ben Stefanie Sterckx, 27 jaar, en ik ben zelfstandig onderneemster in de horeca.

Wat was je motivatie om af te slanken?

Ik wou natuurlijk vooral een gezondere levensstijl, me beter voelen in m’n vel. Maar ik werd ook gevraagd om getuige te zijn op de trouw van mijn nichtje. En als getuige sta je natuurlijk meer in de schijnwerpers dan andere gasten. Dat heeft m’n motivatie wel een boost gegeven. (lacht)

Hoe voelde je je voor je naar Slim Concept kwam?

Dik. (Lacht) Niet fit, futloos. Buiten werken en slapen gebeurde er niet veel. Ik had niet veel energie meer over voor andere dingen.

Jammer, maar als je in de horeca staat, heb je nu eenmaal onregelmatige uren. Dat is niet zo gezond. Je eet te vroeg of te laat. En een snack of een borrel na een dag hard werken is heel verleidelijk. (glimlacht)

Hoe ben je bij Slim Concept terechtgekomen?

Via een vriendin. Zij was heel enthousiast over PowerSlim en Slim Concept en ze zag er ook heel goed uit!

Hoe verliep je dieet bij Slim Concept tot nu toe?

In principe is de eiwitkuur zelf helemaal niet zo zwaar, maar voor mij is het soms onverwachts best wel moeilijk omdat ik zo’n onregelmatige uren heb.

Wat vond je van de smaken van de PowerSlim-producten?

Ik vond sommige producten beter smaken dan andere. De hartige snacks vond ik heel lekker, maar de zoete konden me minder overtuigen.

Ieder z’n smaak natuurlijk. De PowerSlim-producten bieden gelukkig genoeg variatie voor iedereen.

Hoe was de begeleiding?

Top! Mijn coach – ja jij Myriam (lacht) – trok me steeds terug over de streep wanneer het nodig was. Zo’n hart onder de riem en duwtje in de rug doen echt wonderen als je even wat minder discipline of een zwak momentje hebt.

Hoeveel ben je afgevallen?

Op dit moment ongeveer 7 kg denk ik. Klaar voor de zomer! (Glimlacht)

Laat die mooie kleedjes maar komen! Hoe voel je je nu?

Fit, gezond en energiek. Goed in m’n vel dus! Ik sport ook terug.

Dat horen we graag, Stefanie. Ik wens jou een leuke, zwoele en vooral gezonde zomer toe!

Wil jij ook slanker zijn?

Heeft het verhaal van Stefanie je geïnspireerd en wil je ook een slanker, gezonder en gelukkiger leven? Neem contact op via 0476 54 51 73 of via myriamlens@outlook.com! Of klik hieronder! Wie weet deel jij binnenkort je eigen succesverhaal op deze blog!

Geen reactie's

Geef een reactie