Slim Concept Succesverhaal - Stefanie - 23

Proficiat Stefanie: 16 zwangerschapskilo’s lichter dankzij Slim Concept!

Ik heb de fijnste job ter wereld. Als afslankcoach begeleid ik mensen naar een slanker, gezonder en gelukkiger leven. Samen met mij ontdekken ze hun eigen kracht en boeken ze successen die hun leven veranderen.

Ik krijg veel nieuwe gezichten over de vloer, maar af en toe ook vertrouwde! Mijn “plusdochter” Stefanie bijvoorbeeld. Dankzij de PowerSlim-producten en coaching van Slim Concept maakte zij komaf met 16 koppige zwangerschapskilo’s! Fjieuw!

Een topprestatie! Daarom ging ik even bij haar op bezoek voor een leuke babbel en een fijne fotoshoot. Fijn, maar ook best wel uitdagend met 2 kleine kindjes: af en toe staat er dan ook een schattige spruit mee op de foto!

Het succesverhaal van Stefanie

Kun je jezelf even kort voorstellen, Stefanie?

Zeker! Ik ben Stefanie Gorissen. Ik woon samen met mijn vriend Aníbal en onze twee schattige bengeltjes – Lucía en Aliz – in Lier. We zijn pas verhuisd naar een nieuwe woning.

Wat was je motivatie om af te slanken?

Ik was twee keer zwanger op vrij korte tijd. Na de bevalling wou ik mijn zwangerschapskilo’s kwijt, maar dat bleek niet zo makkelijk met jonge kindjes en een geplande verhuis.

Hoe voelde je je tijdens die periode?

Dik. (Lacht) Slecht. Zwaar. Niet goed in mijn vel dus. Ik vond ook geen gewone kleding meer die paste. Dat was erg frustrerend.

Ik heb dan ook lang na mijn laatste bevalling in zwangerschapskleren rondgelopen, en dat was echt niet fijn.

Hoe ben je bij Slim Concept terechtgekomen?

Via mijn stiefmoeder… (Lacht)

Hoe verliep je dieet bij Slim Concept?

Eigenlijk was het dieet best makkelijk vol te houden. Ik heb nooit echt honger geleden. Bovendien vond ik het ook fijn dat ik er niet al te veel voor hoefde te plannen of na te denken. Gewoon de producten pakken en klaar.

Bij andere diëten moet je vaak veel in huis halen en heb je bijna een handleiding en een grondige planning nodig om je gerechten af te wegen, samen te stellen en klaar te maken. (Lacht)

De voorbije maanden had ik echt weinig tijd en inspiratie. Gelukkig was dat geen probleem met dit dieet.

Wat vond je van de smaken van de PowerSlim-producten?

Ik vond sommige producten best nog wel lekker. Uiteraard zijn er ook dingen bij die je niet zo smakelijk vindt, maar ieder heeft zo z’n voorkeuren natuurlijk.

Uiteindelijk ontdek je een paar favorieten en daar blijf je dan bij. De PowerSlim-producten bieden gelukkig genoeg variatie om ze niet meteen beu te worden, en ik ben er zeker van dat iedereen wel iets naar z’n zin vindt.

Hoe was de begeleiding?

Ik ben nog nooit zo persoonlijk begeleid geweest! (Lacht) Nee, weet je, plusmama of niet: uiteindelijk werk je samen ergens naartoe, en dat motiveert.

Voor ieder controlemoment denk je: “Oei, binnenkort moet ik weer langsgaan. Ik zal m’n best maar doen!” Een beetje grappig misschien, maar het werkt wel. (Glimlacht)

Hoeveel ben je al afgevallen?

Op dit moment ongeveer 16 kg denk ik. (Glimlacht)

Dat kan tellen! Hoe voel je je nu?

Ik zou willen zeggen “fantastisch”, maar de verhuis is net achter de rug, dus ik neig eerder naar “moe”. (Lacht)

Ik voel me zeker al beter hoor, maar nog niet helemaal zoals het moet. In de aanloop naar de verhuis is het dieet ook een beetje op pauze gezet. Gelukkig kun je makkelijk opnieuw beginnen, en dat wil ik dan ook zo snel mogelijk doen.

Eigenlijk is het best wel gek als je erover nadenkt. Lucía weegt nu ongeveer 16 kg. Ik kan me niet voorstellen dat ik dat gewicht altijd moest meezeulen. Ik word al terug moe als ik eraan denk. (Lacht)

Rust dan maar even uit Stefanie. Je hebt het verdiend na twee kindjes, een verhuis en maanden zeulen met koppige kilo’s!

Wil jij ook slanker zijn?

Heeft het verhaal van Stefanie je geïnspireerd en wil je ook een slanker, gezonder en gelukkiger leven? Neem contact op via 0476 54 51 73 of via myriamlens@outlook.com! Of klik hieronder! Wie weet deel jij binnenkort je eigen succesverhaal op deze blog!

Geen reactie's

Geef een reactie