Slim Concept succesverhaal - Chris - 23 kg = 10 jaar jonger 1

Proficiat Chris: 24 kg lichter en 30 jaar jonger dankzij PowerSlim!

Ik heb de fijnste job ter wereld. Als afslankcoach begeleid ik mensen naar een slanker, gezonder en gelukkiger leven. Samen met mij ontdekken ze hun eigen kracht en boeken ze successen die hun leven veranderen.

Zo viel Kerstin 22 kg af met het PowerSlim-eiwitdieet van Slim Concept. Zij deelde als eerste haar inspirerend verhaal op deze blog. Bedankt Kerstin!

Maar ook Chris mag trots zijn op zichzelf: zij verloor 24 kg met PowerSlim! Daardoor daalde haar metabloische leeftijd met bijna 30 jaar! Ze voelt zich nu niet alleen jonger; ze ziet er ook gewoon 10 jaar jonger uit!

Een fantastische prestatie! Daarom nodigde ik Chris uit om haar verhaal te delen tijdens een korte koffieklets met een gezond sneetje avocadotaart en een leuke fotoshoot.

Kun je jezelf even kort voorstellen, Chris?

Graag! Mijn naam is Chris. Ik ben 63 jaar, moeder van 2 kinderen en grootmoeder van 6 kleinkinderen. Ik ben nu 3 jaar op pensioen. Voor m’n pensioen werkte ik als verpleegkundige.

Wat was je motivatie om af te slanken?

Tgoh, ik worstelde eigenlijk al met mijn gewicht toen ik nog werkte. En toen ik op pensioen ging, kwam ik nog enkele kilootjes bij.

Ik probeerde allerlei diëten uit om af te slanken: een soepdieet, bodystyling, noem maar op… er zat zelfs een bananendieet bij! (lacht) Jammer genoeg had geen enkel dieet een blijvend positief effect. Ik kwam achteraf zelfs nog bij!

Hoe voelde je je tijdens die periode?

Ik voelde me echt slecht in mijn vel en ik was vaak en vlug moe. Als ik de trap opging, dan was ik meteen buiten adem. Dat was voor mij echt de druppel. Er moest iets gebeuren.

Tijdens het shoppen moest ik ook steeds op zoek naar maat XXL / 50-52. Ik kan je vertellen dat dat niet zo leuk is. Ik voelde me net een bomma!

Chris voor haar PowerSlim-dieet

Hoe ben je bij Slim Concept terechtgekomen?

Ik ben mijn Slim Concept-coach – ja jij, Myriam (lacht) – heel toevallig tegen het lijf gelopen tijdens een muziekvoorstelling.

Slim Concept kwam toen ook aan bod en het concept sprak mij eerlijk gezegd wel aan. Ik heb dan ook niet lang getwijfeld: de dag na de voorstelling maakte ik een afspraak.

Hoe verliep je dieet bij Slim Concept?

Wel, tijdens de eerste consultatie werden mijn gewicht en mijn metabolische leeftijd gemeten. Volgens de weegschaal woog ik 95,8 kg, had ik een BMI van 32,4 en was ik 77 jaar! Verschrikkelijk! Hoog tijd voor verandering!

Ik nam mezelf voor om 20 kg af te vallen en ben heel gemotiveerd gestart met het PowerSlim-eiwitdieet van Slim Concept. Gelukkig kreeg ik van meet af aan heel veel steun van mijn familie. Hoewel ze vast en zeker dachten: “daar gaat ze weer, voor de zoveelste keer!” (lacht)

Wat vond je van de smaken van de PowerSlim-producten. Was het heel zwaar of moeilijk om het dieet vol te houden?

De gerechten van PowerSlim zijn makkelijk om te maken met veel voorbeelden en mogelijkheden.  Je mag bovendien heel wat eten. Zo is er om de 2 à 2,5 uur een eetmoment.

Ik heb dan ook nooit echt moeilijke momenten of een hongergevoel gehad. Tijdens de eerste fase van het dieet mag je wel geen fruit en geen aardappelen eten. Dat miste ik soms wel een beetje.

Gelukkig waren er veel leuke andere producten om het gemis wat te verzachten. En als je je gewicht wekelijks ziet dalen, ben je die aardappelen natuurlijk snel vergeten. (glimlacht)

Heb je het PowerSlim-dieet ook gecombineerd met beweging?

Ja, toch wel. Tijdens mijn dieet probeerde ik toch regelmatig te bewegen: ik ging fietsen, wandelen en deed aan aquagym. Aquagym is trouwens ideaal als je – net als ik – je gewrichten moet sparen.

Wat vond je van de begeleiding tijdens je dieet?

Ik vond de begeleiding zeer goed. Als je om de 2 weken op controle moet bij een coach die je steunt, dan is de motivatie om vol te houden nog groter. Je staat er nooit alleen voor en krijgt meteen een antwoord als je met vragen zit. Heel erg bedankt, Myriam! (glimlacht)

 Dat is graag gedaan, Chris. Je mag trots zijn op jezelf! Hoe voel je je nu?

Ik voel me prima, en vooral: dolgelukkig!

Voor ik aan mijn dieet bij Slim Concept begon woog ik 95,8 kg, had ik een BMI van 32,4 en was mijn metabolische leeftijd 77 jaar. Nu weeg ik 71,8 kg heb ik een BMI van 24,6 en een metabolische leeftijd van 48 jaar! 24 kg minder en bijna 30 jaar jonger: dat verschil voel je hoor! (lacht)

Ik heb nu ook maatje 40-42 en ik durf mezelf terug te bekijken in de spiegel. Ik sport ook veel meer en probeer sowieso meer te bewegen. Een heel ander leven dus! Ik voel me goed!

Wil jij ook slanker zijn?

Heeft het verhaal van Chris je geïnspireerd en wil je ook een slanker, gezonder en gelukkiger leven? Neem contact op via 0476 54 51 73 of via myriamlens@outlook.com! Of klik hieronder! Wie weet deel jij binnenkort je eigen succesverhaal op deze blog!

Geen reactie's

Geef een reactie