Slim Concept succesverhaal: Kerstin – 22 kg = nieuw leven

Ik heb de fijnste job ter wereld. Als afslankcoach begeleid ik mensen naar een slanker, gezonder en gelukkiger leven. Samen met mij ontdekken ze hun eigen kracht en boeken ze successen die hun leven veranderen.

Dat was voor Kerstin niet anders. Toen ze bij mij op gesprek kwam, had ze nooit durven dromen dat haar leven er 5 maanden later compleet anders uit zou zien. Na een strijd van bijna 20 jaar tegen koppige kilo’s, viel ze 22 kg af met het PowerSlim eiwitdieet van Slim Concept!

Kerstin is een voorbeeld voor anderen. Ze mag oprecht trots zijn op wat ze heeft bereikt.  Ik vond dan ook dat ze haar inspirerend verhaal met anderen moest delen. Bovendien ziet ze er nu verdomd goed uit! Daarom nodigde ik haar uit om haar verhaal te delen tijdens een korte koffieklets met gezonde havermoutkoekjes en een leuke fotoshoot.

Kun je jezelf even kort voorstellen, Kerstin?

Natuurlijk! Mijn naam is Kerstin Liese. Ik ben 51 jaar, moeder van 4 kinderen en ik woon in Mechelen.

Wat was je motivatie om af te slanken?

Wel, mijn kinderen zijn 29, 27, 24 en 23 jaar. Ze zijn dus heel kort na elkaar geboren. Daardoor kreeg mijn lichaam niet echt de tijd om te herstellen en terug af te slanken.

In de 18 jaar die volgden, heb ik zowat alles geprobeerd om af te vallen. Ik volgde verschillende diëten en ging zelfs langs bij een diëtiste, maar het had allemaal weinig effect.

Jaren geleden ben ik wel wat afgevallen dankzij een dieetprogramma met shakes, maar de kilo’s waren er jammer genoeg snel terug bij. Ik woog zelfs meer na het dieet dan voor het dieet!

Twee jaar geleden heb ik ook uit noodzaak mijn baarmoeder moeten laten wegnemen. Na die operatie leek ik zelfs nog dikker te worden.

Hoe voelde je je tijdens die periode?

Ik voelde me echt slecht in mijn vel. Ik was vaak moe, futloos en kort van adem. Als ik de trap op moest, viel ik bijna dood! (glimlacht) En ja, in de spiegel kijken gaf me nu ook niet bepaald een leuk gevoel.

Ik zei thuis wel vaker dat ik terug wou diëten, maar mijn gezin reageerde steeds nogal sceptisch. Ik kon hen niet echt ongelijk geven, want ik had nu eenmaal al vaak geprobeerd  en weer opgegeven…

Hoe ben je bij Slim Concept terecht gekomen?

Op een bepaald moment zag ik op Facebook dat een van mijn vriendinnen aan het afvallen was en dat zij bovendien goede resultaten behaalde.

Toen heb ik ook meteen via internet opgezocht bij wie ze ging: Slim Concept. Daarna stuurde ik een mailtje en maakte ik een afspraak om mijn eigen situatie te bespreken.

Hoe verliep je dieet bij Slim Concept?

Tijdens de bespreking had ik al onmiddellijk een goed gevoel. Ik wou er dan ook meteen aan beginnen. Ik besloot om het PowerSlim eiwitdieet van Slim Concept te volgen en zo geleidelijk aan over te schakelen op een gezondere levensstijl.

Mijn dieet begon wel met een pijnlijk moment: het weegmoment! Ik vond het verschrikkelijk om te horen dat ik 97 kg woog. Toen je me daarna vroeg hoeveel ik wou afvallen, antwoordde ik heel stilletjes 20 kg.

Op dat moment leek dat doel eigenlijk gewoon niet haalbaar. Door mijn operatie was ik ook niet zeker of het wel kon lukken. Ik vreesde dat mijn hysterectomie een negatieve invloed had op mijn hormonen en gewicht.

Toch begon ik de volgende dag gemotiveerd aan mijn nieuwe levensstijl. Hoop doet leven. (glimlacht) En ondanks mijn eerdere pogingen om af te vallen, steunden mijn echtgenoot en mijn kinderen me volledig.

Wat vond je van de smaken van de PowerSlim-producten. Was het heel zwaar of moeilijk om het dieet vol te houden?

Ik maakte de recepten van PowerSlim voor het hele gezin en zij aten het mee zonder morren. Ze vonden het zelfs lekker! Dat maakte het voor mij ook aangenamer en zorgde ervoor dat ik het dieet makkelijk kon volhouden.

Ik kan niet zeggen dat ik moeilijke momenten heb gehad. Het is zo’n goed en gevarieerd dieet dat het makkelijk vol te houden is. Op den duur keek ik zelfs uit naar de wekelijkse controle. Al moet ik wel toegeven dat ik die controle ook echt nodig had om dit te doen slagen.

Tot ieders verbazing bereikte ik mijn doel: 20 kg lichter! Meer dan dat zelfs, uiteindelijk viel ik 22 kg af! (enthousiast)

Hoe voel je je nu?

Ik voel mij super. Ik krijg veel positieve reacties van anderen en mijn echtgenoot en kinderen zijn oprechts trots op mij. Iedereen bewondert me voor m’n doorzettingsvermogen. Dat doet deugd, en het motiveert natuurlijk om vol te houden.

Ondertussen weeg ik 75 kg en ben ik van maat XL naar maat M gegaan en van maat 46 naar 40. Na 5 maanden heb ik een doel bereikt dat ik al jaren nastreef. Het is een droom die werkelijkheid is geworden.

Die kleinere maten maken winkelen ook weer leuk: alles past nu of is zelfs te groot, vroeger was alles te klein en had ik daardoor ook geen zin om nog verder te passen.

Leuk om te horen, Kerstin! Is er nog iets dat je wil delen?

Ik zou jou graag bedanken, Myriam. Je hebt mij steeds gesteund en met raad en daad bijgestaan. En dat doe je nog steeds. Bedankt voor je steun en voor mijn nieuw leven.

Dat is graag gedaan, Kerstin. Je mag oprecht trots zijn op jezelf!

Wil jij ook slanker zijn?

Heeft het verhaal van Kerstin je geïnspireerd en wil je ook een slanker, gezonder en gelukkiger leven? Neem contact op via 0476 54 51 73 of via myriamlens@outlook.com! Of klik hieronder! Wie weet deel jij binnenkort je eigen succesverhaal op deze blog!

Geen reactie's

Geef een reactie