Proficiat Rachel: zomerslank dankzij PowerSlim!

Ik heb de fijnste job ter wereld. Als afslankcoach begeleid ik mensen naar een slanker, gezonder en gelukkiger leven. Samen met mij ontdekken ze hun eigen kracht en boeken ze successen die hun leven veranderen.

Kerstin en Chris – bijvoorbeeld – vielen meer dan 20 kg af met het  PowerSlim-eiwitdieet van Slim Concept. Zij deelden hun inspirerend verhaal op deze blog. Bedankt damers!

Maar ook Rachel mag trots zijn op zichzelf: ook zij verloor 22 kg met  PowerSlim!

Een topprestatie! Daarom nodigde ik Rachel uit om haar verhaal te delen tijdens een korte koffieklets en een leuke fotoshoot. Het was een winderig weertje, maar dat hield ons niet tegen, integendeel!

Het succesverhaal van Rachel

Kun je jezelf even kort voorstellen, Rachel?

Zeker! Mijn naam is Rachel. Ik woon samen met mijn partner Steven en ik heb 3 kinderen van 8, 22 en 25 jaar.

Wat was je motivatie om af te slanken?

Ik worstelde al jaren met mijn gezondheid. Ik kamp(te) met CVS, fibromyalgie, een spastisch colon, maagproblemen, enz.

Daarom besloot ik om iets aan mijn eetgewoonten te veranderen. Eén van de grote boosdoeners voor mijn gezondheid was bijvoorbeeld een teveel aan suikers.

Hoe voelde je je tijdens die periode?

Tja, van gezondheidsproblemen en overgewicht wordt je niet blij natuurlijk. Mijn humeur had er dan ook vaak onder te lijden. Ik voelde me niet goed in mij vel.

Hoe ben je bij Slim Concept terechtgekomen?

Op een bepaald ogenblik was ik met een nichtje aan de praat. Toen ze mij enthousiast over Slim Concept  vertelde, heb ik meteen een afspraak gemaakt. Na de eerste afspraak ben ik meteen aan de slag gegaan! (glimlacht)

Hoe verliep je dieet bij Slim Concept?

Eigenlijk verliep alles vrij vlot dankzij een aangepast receptenboek en de wekelijkse ondersteuning van mijn coach, jij Myriam. (lacht)

De eerste weken vlogen de kilo’s er dan ook af. Op enkele maande tijd zat ik eigenlijk al op gewicht. In totaal viel ik zo’n 22 kilogram af in ongeveer 5  maanden. Het was misschien zelfs wat teveel van het goede! (glimlacht)

Wat vond je van de smaken van de PowerSlim-producten?

De gerechtjes die je moet oplossen met water en de drankjes waren persoonlijk niet zo mijn ding, MAAR…

aangezien ik een snoepertje ben, was ik heel blij met de lekkere koekjes en de repen in het PowerSlim-gamma. Ook het brood en de pasta vind ik super!

Was het heel zwaar of moeilijk om het dieet vol te houden?

Nee, eigenlijk niet. Nu – zoveel maanden later – heb ik nog steeds mijn streefgewicht. De kleine terugval van de eindejaarsperiode rekenen we niet mee. Die kilo’s zijn alweer weggewerkt! (knipoogt glimlachend)

Ik voel me dan ook weer helemaal klaar voor de zomerkleedjes!

Dat zal wel! Je ziet er fantastisch uit, Rachel. Laat die zomer maar komen!

Wil jij ook slanker zijn?

Heeft het verhaal van Rachel je geïnspireerd en wil je ook een slanker, gezonder en gelukkiger leven? Neem contact op via 0476 54 51 73 of via myriamlens@outlook.com! Of klik hieronder! Wie weet deel jij binnenkort je eigen succesverhaal op deze blog!

Geen reactie's

Geef een reactie