Slim Concept Succesverhaal - PowerSlim - Erwin 17

Proficiat Erwin: 30 kg lichter op reis dankzij PowerSlim!

Ik heb de fijnste job ter wereld. Als afslankcoach begeleid ik mensen naar een slanker, gezonder en gelukkiger leven. Samen met mij ontdekken ze hun eigen kracht en boeken ze successen die hun leven veranderen.

Kerstin, Chris en Rachel  – bijvoorbeeld – vielen meer dan 20 kg af met het PowerSlim-eiwitdieet van Slim Concept. Zij deelden hun inspirerend verhaal op deze blog. Bedankt damers!

Maar ook de heren kunnen er wat van hoor! Erwin mag bijvoorbeeld ook trots zijn op zichzelf: hij verloor 30 kg met PowerSlim!

Een topprestatie! Daarom nodigde ik Erwin uit om zijn verhaal te delen tijdens een korte koffieklets. Hij stond ook dapper model tijdens een leuke fotoshoot.

Het succesverhaal van Erwin

Kun je jezelf even kort voorstellen, Erwin?

Zeker! Ik ben Erwin. Sinds een paar jaar ben ik met pensioen. Ik woon samen met mijn vrouw en ik heb 1 dochter.

Wat was je motivatie om af te slanken?

Ik heb altijd een redelijk actieve job gehad. Toen ik met pensioen ging, viel die beweging plots weg. En we weten allemaal wat er dan gebeurt… (Lacht)

Ik begon na een tijdje echt last te krijgen van mijn overgewicht. Het was op den duur zelfs moeilijk om m’n veters te knopen. (Lacht)

Tijdens mijn eerste coachingsgesprek besefte ik ook dat het voor mijn gezondheid in het algemeen erg belangrijk was om af te slanken. Het gesprek deed bij mij toch wel een belletje rinkelen en heeft zeker mee de doorslag gegeven om eraan te beginnen.

Hoe voelde je je tijdens die periode?

Eerlijk?  Mijn vrouw en mijn dochter waren bezorgder dan ik. (Lacht) Bij mij is het besef pas echt gekomen tijdens mijn eerste coachingsgesprek. Sindsdien wil ik er echt voor gaan.

Hoe ben je bij Slim Concept terechtgekomen?

Ik heb een Slim Concept cadeaubon gekregen van mijn dochter met Kerstmis, en ik had de hint meteen begrepen. (Lacht)

Hoe verliep je dieet bij Slim Concept?

Ik ben de kok in huis. Dat alleen al maakt het makkelijker om het dieet vol te houden. Tijdens mijn dieet is mijn vrouw daardoor ook 7 kilo afgevallen trouwens. (Lacht)

Ik moest haar zelfs in de gaten houden of ze at mee van de PowerSlim-producten. Dat was nu ook weer niet de bedoeling. (Lacht)

Van zodra ik echt in het ritme van het dieet zat, was het goed houdbaar. Ik ben ook erg gedisciplineerd te werk gegaan. Meer dan nodig eigenlijk.

Daardoor kreeg ik ook extra complimenten van mijn coach. Dat en de wekelijkse weegmomenten zorgden voor een blijvende motivatie.

Wat vond je van de PowerSlim-producten?

De pasta, het brood en de koekjes bevielen me meer dan de oplosproducten. Omdat er zoveel verschillende repen en koekjes zijn kan je al eens afwisselen. Zo vindt iedereen wel iets wat hij graag lust.

Was het heel zwaar of moeilijk om het dieet vol te houden?

Eigenlijk niet. Soms moest ik naar feestjes en BBQs. De verleiding was dan misschien wel groot, maar ik wist perfect wat ik wel en niet mocht eten, en daar hield ik me meestal ook aan. Anders val je geen 30 kg af natuurlijk.

Hoe voel je je nu?

Goed. Ik kan mijn eigen veters weer strikken. (Lacht) Het is ook makkelijker om kleding te vinden. Ik kan ook terug beter bewegen. Helemaal klaar dus om op vakantie te gaan! Laat die bergwandelingen maar komen!

Bedankt voor het leuke gesprek, Erwin, en om te poseren als een echt topmodel! Drie dikke kussen en veel plezier op vakantie!

Wil jij ook slanker zijn?

Heeft het verhaal van Erwin je geïnspireerd en wil je ook een slanker, gezonder en gelukkiger leven? Neem contact op via 0476 54 51 73 of via myriamlens@outlook.com! Of klik hieronder! Wie weet deel jij binnenkort je eigen succesverhaal op deze blog!

Geen reactie's

Geef een reactie